Φύσσα
EUROKINISSI

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε για την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή: «Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε»

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής μίλησε για την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες», στη Βουλή.

ΞΕΚΙΝΑ

Η Μάγδα Φύσσα δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για αυτή την εξέλιξη, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε όσους «εργάστηκαν» προκειμένου το συγκεκριμένο κόμμα να πάρει τη δημοσιότητα και να μπει στη Βουλή.

Παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα πως το κόμμα «Σπαρτιάτες» θα βρει απέναντι του τόσο την ίδια όσο και αυτούς που παλεύουν στους δρόμους κατά του φασισμού.

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε. Κάποιοι δούλεψαν για αυτό. Εγώ είμαι εδώ στον δρόμο και παλεύω για τον φασισμό που τον έχω στην πλάτη μου. Δουλέψατε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βουλή. Όλα τα κανάλια έλεγαν ότι είναι κάτι καινούργιο. Πάρτε τώρα το κάτι καινούργιο που είναι ο Κασιδιάρης μέσα», ανέφερε αρχικά η Μάγδα Φύσσα για να προσθέσει:

«Αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε κατά του φασισμού δέκα χρόνια τώρα για να έρθει μια μέρα και να ακούσουμε Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Ε, κάποιος δούλεψε για αυτό. Εγώ μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει ότι υπάρχουν οι Σπαρτιάτες σαν κόμμα και πλέον έχουν μπει στη Βουλή. Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται και να ξέρει πως θα μας βρει απέναντι του και δε θα κάνουμε πίσω».

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», έσπευσε να ευχαριστήσει τον χρυσαυγίτη και καταδικασμένο, Ηλία Κασιδιάρη:

«Να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιάρη που μας έδωσε την ώθηση γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Θα φέρουμε νέο ήθος στο κοινοβούλιο», έσπευσε να δηλώσει ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας.