Με εξώδικο στον Τσίπρα ο Άδωνης προσπαθεί να σώσει…τα ασυμμάζευτα με τον «εκβιαστή» εργοδότη

Συνεχίζεται ο κυβερνητικός τραγέλαφος με αστείες δικαιολογίες και εξώδικα για το βίντεο με τον εργοδότη που εκφοβίζει εκλογικά εργαζόμενους.

άδωνις γεωργιάδης

H αδιανόητη ομιλία του CEO της NOS Insurance Services προς τους εργαζόμενους για τις επικείμενες εκλογές μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη, που έφερε κύμα διαμαρτυριών, προσπάθησε να δικαιολογήσουν για μια ακόμη φορά τα κυβερνητικά στελέχη.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος τοποθετήθηκε για το περιστατικό υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ήταν μια πλάκα που διορθώθηκε.

Την ίδια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το ‘πε χθες και σε μια ομιλία, το ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις.

Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιουδήποτε δουλειές, σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του.

Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα, σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι:

«Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».