Συγκλονίζει η φωτογραφία του Εβρίτη πυροσβέστη, μετά από ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες

Η συγκλονιστική φωτογραφία του Εβρίτη πυροσβέστη που κοιμάται στο καμένο έδαφος μετά από ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης, ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που αντιμετώπισαν τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν στο Αρίστηνο και στην Ιτέα. Ο πυροσβέστης κοιμάται στην καμένη γη έχοντας ως μαξιλάρι την μάνικα πυρόσβεσης.

“Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023”, έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αυτοί οι ήρωες που λέγονται Πυροσβέστες. Αυτή η φωτογραφία πιθανόν και να είναι η πιο αντιπροσωπευτική για αυτούς τους ανθρώπους του πυροσβεστικού σώματος που τόσα 24ωρα προσπαθούν, ξεπερνώντας και τις δυνάμεις τους για να σβήσουν τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει.

Βρίσκονται πάντα εκεί που τους φωνάζει το καθήκον, για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Κάπως πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και το πιο φυσιολογικό είναι να νιώθουμε περηφάνια, να τους το δείχνουμε και να τους ευχαριστούμε!