Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στην θάλασσα ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη (έχοντας εισιτήριο) για να επιβιβαστεί την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανάρτηση της Κούλας Αρμουτίδου:

Αντώνη μου,παιδάκι μου ,σε νιώθω παιδί μου γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου.

Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν;Αναισθητα γομαρια χωρίς ψυχή και καρδιά. Ρε οι ναυτικοί σώζουν ζωές δεν δολοφονούν. Σκεφτήκατε στιγμή τι κάνατε;Γυρίσατε μάλιστα ,απαθεστατα την πλάτη σας. Πνιγόταν το παλληκάρι και εσείς συνεχίζατε το ταξίδι σας,σαν να μην συνέβαινε κάτι. Τι ψυχές έχετε;Τι διεστραμμένα μυαλά; Πόσο απάνθρωπα δίποδα είστε; Έχετε παιδιά; θα ήταν καλό ,κατά τον ίδιο τρόπο να χάσετε τα παιδιά σας; Ελάτε να σας πω ,πως είναι να δολοφονούν το παιδί σου. Ελάτε να δείτε ,δολοφόνοι ,πως υπάρχουμε σ αυτή την παλιοζωη. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Αντώνη. Περιμένω εναγωνίως. Περιμένω να αλλάξουν τους Νόμους,εδώ και τώρα. Ίσως είναι και πολύ αργά σήμερα. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΤΕΣ.