Ο Εβρίτης μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε κρατώντας αγκαλιά την τεσσάρων μηνών κόρη του στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ο Εβρίτης μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε κρατώντας αγκαλιά την τεσσάρων μηνών κόρη του στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με περισσότερες από 71.000 δρομείς ανάμεσα τους και 18.000 δρομείς από το εξωτερικό,  πραγματοποιήθηκε ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Ανάμεσα στους πολίτες που έτρεξαν και συμμετείχαν στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, υπήρξαν και αρκετοί Εβρίτες! Ένας από αυτούς καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Καλλιμάρμαρου σταδίου, όταν τερμάτισε κρατώντας στην αγκαλιά του την τεσσάρων μηνών κόρη του και σκόρπισε συγκίνηση. Ο λόγος.. για τον Εβρίτη Θανάση Πρεπούδη !!

Ο Θανάσης Πρεπούδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυθεντικός μαραθώνιος Αθήνας, δεν βρίσκω πραγματικά λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα σήμερα, ο αγώνας σταθμός για την υπόλοιπη ζωή μας , ο αγώνας που όταν τον τρέχεις πρώτη φορά δίνεις μια υπόσχεση στον εαυτό σου .. έτσι κ γω έχω υποσχεθεί οτι οσο με κρατάνε τα πόδια μου και οσο με στηρίζει η οικογένεια μου,θα βρίσκομαι πάντα στην γραμμή εκκίνησης!! Το να πάρω αγκαλιά την 4μηνων κόρη μου μέσα στο καλλιμάρμαρο και να σηκωθεί όλο το γήπεδο όρθιο με έκανε να δακρύσω απο χαρά !! Την πιο ωραία αθλητική στιγμή της ζωή μου όμως την αφιερώνω στον άνθρωπο που με έκανε να αγαπήσω το τρέξιμο , που με έκανε καλύτερο αθλητή , μα πάνω απ ολα με έκανε καλύτερο άνθρωπο , στον μεγάλο απών του αγώνα , σε αυτόν που όταν μιλάς για αυθεντικό μαραθώνιο .. ένα όνομα υπάρχει .. τον @konstantinos_gkelaouzos (Κώστα πραγματικά respect για όλα) κλείνοντας δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον @dionisisavgeris για οτι μας παρέχει .. ο Διονύσης είναι ένας πραγματικός κύριος και βοηθάει τόσο κόσμο που είναι αδιανόητο !!

Ραντεβού του χρόνου .. ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο δυνατοί !!!!»