Ορεστιάδα: Μυστήριο με 56χρονο αγνοούμενο που εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα

Ορεστιάδα: Μυστήριο με 56χρονο αγνοούμενο που εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ενός 56χρονου άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και λίγες ημέρες, και που εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στην Ορεστιάδα.

Αγνοούνταν από τις 6 Δεκεμβρίου

Συγκεκριμένα, η σορός του βρέθηκε χθες Κυριακή (10/12) σε ρεματιά σε αγροτική περιοχή του Πύργου Ορεστιάδας. Το μόνο που ,πόρεσε να διαπιστωθεί είναι ότι η σορός ανήκει σε 56χρονο από χωριό της περιοχής ο οποίος -για λόγο που παραμένει άγνωστο- είχε φύγει από το σπίτι του στις 6 Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο πατέρας του 56χρονου υπέδειξε το σημείο στους αστυνομικούς

Λίγες μέρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του, μετά από αναφορά του πατέρα του 56χρονου ότι ο γιος του κινούνταν συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ορεστιάδας, σήμερα το απόγευμα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ το πόρισμα με τα συμπεράσματα αναμένονται αύριο το πρωί.

Από την πρώτη αυτοψία δεν διακρίνονταν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η Αστυνομία αναμένει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου, από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου έχει μεταφερθεί η σορός.