Νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Δημήτρης Μάλλιος – Νέος υπαρχηγός ο Εβρίτης Πασχάλης Συριτούδης

Νέος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Εβρίτης Αντιστράτηγος, Πασχάλης Συριτούδης

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, το «δόγμα του σοκ» επιλέχθηκε για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας και ανακοινώθηκαν όλες οι μεγάλες αλλαγές. Γίνεται μια μεγάλη βουτιά στην επετηρίδα της ΕΛ.ΑΣ. και «καρατομήθηκε» ολόκληρη η ηγεσία της και οι πέντε αντιστράτηγοι. 

Με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη ο Υποστράτηγος, Δημήτριος Μάλλιος. O νέος αρχηγός της Ελληνική Αστυνομίας ήταν μέχρι σήμερα προϊστάμενος στον κλάδο προστασίας συνόρων και είναι ένας αξιωματικός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο το 2020 στα γεγονότα στον Έβρο.

Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ νέος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη ο Αντιστράτηγος, Πασχάλης Συριτούδης. Ο Εβρίτης στην καταγωγή μέχρι σήμερα Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αναμένεται τις επόμενες ώρες να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα Πρόκειται για έναν αξιωματικό που τα περισσότερα χρόνια του υπηρέτησε στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια χειρίστηκε όλες τις μεγάλες υποθέσεις στην περιοχή.