Αλεξανδρούπολη: Μητέρα καταγγέλλει πολυετή κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Αλεξανδρούπολη μητέρα καταγγέλλει κακοποίηση
shutterstock

Αγωνιώδης έκκληση για βοήθεια. 40χρονη μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, προσπαθεί να γλιτώσει από τον πρώην σύζυγό της. «Απειλεί ότι όπου και να με βρει στο δρόμο θα με σκοτώσει, φοβάμαι για τα παιδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Ο μεγαλύτερος φόβος της δεν είναι για την ζωή της αλλά για τα παιδιά της, «Και να με σκοτώσει εμένα δεν… τα παιδιά μου θέλω να είναι ασφαλή» αναφέρει η μητέρα.

Μάλιστα, Ο 10χρονος γιος της μπήκε στην μέση για να σταματήσει ο πατέρας του να χτυπά τη μητέρα του, σε ένα περιστατικό κακοποίησης (από τα πολλά).

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα έχει απευθυνθεί πολλές φορές στην Αστυνομία, χωρίς όμως να λάβει βοήθεια.

Η μητέρα παρά τα 11 χρόνια κακοποίησης βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο. Αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω και δεν αποσύρει τη μήνυσή της, «Γυρνάω από την δουλειά και τον βλέπω μεθυσμένο στο τέλος πήρε μια ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου». Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η γυναίκα, ο 39χρονος πρώην σύζυγος συνεχίζει να διεκδικεί να βλέπει τα παιδιά.

«Ήρθε η αστυνομία μέσα στο σπίτι γιατί λέει δεν δίνω τα παιδιά και η μικρή είχε γραπωθεί πάνω μου και όταν ανέβηκαν πάνω οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, λίγη ανθρωπιά δείξτε παιδιά, εγώ δεν δίνω τα παιδιά, τα παιδιά φοβούνται». «Μόνο αν σε σκότωνε ή αν σας έσπαγε το χέρι ή το πόδι. Λέω πάμε καλά ρε παιδιά έπρεπε να μείνουν τα παιδιά μου ορφανά για να τιμωρηθεί αυτός;».

Το Σεπτέμβριο αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του δικαστηρίου με την μητέρα να ελπίζει ότι μέχρι τότε δεν θα είναι ήδη πολύ αργά.