Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου: Σπίτια με φθηνά ενοίκια για την παραμονή των υπαλλήλων στην περιοχή

Σουφλίου σπίτια

Στην δημιουργία ενός άτυπου μεσιτικού γραφείου προχωρά η Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου, ώστε μέσω αυτής να συγκρατήσει ή και να προσελκύσει τους υπαλλήλους που πηγαινοέρχονται σε άλλες μεγάλες πόλεις του νομού ενώ η έδρα τους είναι το Σουφλί το Τυχερό και άλλες περιοχές του Δήμου της.

Ένας μεγάλος αριθμός στρατιωτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων, όπως τόνισε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος Θοδωρής Τσιαμίτας, είναι διορισμένοι στο Δήμο Σουφλίου αλλά διαμένουν στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός κατοικιών είναι κενές, αφού οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε άλλα μέρη της χώρας ή του εξωτερικού.

«Θα συγκεντρώσουμε όσα κενά σπίτια υπάρχουν στην περιοχή με ενοίκιο από 100 έως 200 ευρώ και θα ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να τον προκαλέσουμε να μείνει σε μια περιοχή που και ποιότητα ζωής προσφέρει αλλά και εξοικονόμηση στα έξοδα τους».

Στην προσπάθεια αυτή θα ζητήσουν την βοήθεια όλων των συλλόγων του Σουφλίου ώστε να δημοσιοποιήσουν την λίστα των διαθέσιμων σπιτιών, με μοναδικό σκοπό την συγκράτηση  του πληθυσμού.

Πηγή: ΕΡΤ