Στη φυλακή για κακοποίηση ΑμεΑ γνωστός Youtuber / Έκανε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο και λάμβανε χρήματα για να κακοποίηση

Στη φυλακή για κακοποίηση ΑμεΑ γνωστός Youtuber

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 35χρονος YouTuber “Hayate”, που κατηγορείται για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ). Ο “Αρχηγός ” ή αλλιώς “Hayate”, βασάνιζε σε ζωντανή μετάδοση άτομα με αναπηρία, έναντι αμοιβής. Οι θεατές πλήρωναν ένα μεγάλο ποσό και του έλεγαν πως να βασανίσει τους συνανθρώπους μας. Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις των ΑμεΑ, τους έβαζε να κάνουν σε ζωντανή μετάδοση σεξουαλικά πράγματα, ώστε αυτός να λαμβάνει χρήματα.

Ο 35χρονος βρέθηκε ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή και της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ατόμων.

Εξακολουθεί να αρνείται τα όσα του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει για τα βίντεο που έχει αναρτήσει στο ίντερνετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του ήταν πάνω από 6 χρόνια, με ζωντανή καθημερινή μετάδοση στο YouTube, εύλογα ερωτόμαστε, πως το YouTube είχε επιτρέψει αυτή την ζωντανή κακοποίηση!

Ο youtuber σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έβγαζε τεράστιο χρηματικό ποσό από την εκμετάλλευση των ΑμεΑ, υπολογίζεται περίπου στα 30,000 ευρώ το μήνα.