Έβρος: Σε αναμονή στο Τελωνείο των Κήπων οι αγρότες με τα τρακτέρ

Έβρος σε αναμονή στο Τελωνείο των Κήπων οι αγρότες
EUROKINISSI εικόνα αρχείου

Στάση αναμονής κρατούν οι αγρότες του Νοτίου Έβρου, εν όψει της σημερινής συνάντησης με τον πρωθυπουργό, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι. Από νωρίς το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ τους βρίσκονται στο Τελωνείο των Κήπων και περιμένουν να δουν το πως θα εξελιχθεί η όλη συζήτηση προκειμένου να πάρουν νέες αποφάσεις.

«Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Αυγενάκη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, και εκπροσώπων των αγροτικών, κτηνοτροφικών και άλλων φορέων της περιφέρειας ,ήταν γενικόλογες και δεν είχαν χρονοδιάγραμμα για πληρωμές, ενώ πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Αλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής χαρακτήρισε λανθασμένη τη στάση  που κράτησε ο υπουργός απέναντι στους αγρότες του Έβρου και τόνισε πως “εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να κάνουμε διάλογο και να συζητήσουμε τα ουσιαστικά προβλήματα που μας απασχολούν. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιλογές τους και ο κ. Αυγενάκης έκανε την επιλογή του και κρίθηκε από τους αγρότες για αυτήν την επιλογή του”. είπε.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας