Η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων στήριξε πληγέντα σχολεία σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα

Η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων στήριξαν πληγέντα σχολεία σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα

Μια προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου.

Η 4η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση της για την ενίσχυση δύο σχολείων στην Αλεξανδρούπολη και Λάρισα, σε μια προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν. Αγοράστηκαν αναγκαία είδη για τον εξοπλισμό των σχολείων.

Συγκεκριμένα, και κατόπιν σχετικών προτάσεων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και Έβρου, επιλέχθηκαν προς ενίσχυση το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης Λάρισας και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Οι τελωνειακοί υπάλληλοι της 4ης ΕΤΥ (Τελενείων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Κομοτηνής και των Κινητών Ομάδων Ελέγχου Δράμας, Ξάνθης και Κομοτηνής) συνέδραμαν με τον οβολό τους για την αγορά των αναγκαίων ειδών, ενώ στη δράση βοήθησαν σημαντικά ιδιώτες και επιχειρήσεις των νομών Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν με βάση τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, παραδόθηκαν από μέλη του ΔΣ της Ένωσης, στο μεν 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στο δε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθειά μας, η οποία εκτιμούμε πως θα καταστήσει την καθημερινότητα των μικρών μαθητών στα ανωτέρω σχολεία αλλά και των δασκάλων τους λίγο πιο εύκολη», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.