Ο Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής Τάσος Κούγκουλος έγινε ο τέταρτος Έλληνας κολυμβητής διαχρονικά που κατέβηκε τα 52.80” στα 100 πεταλούδα

κολυμβητής Τάσος Κούγκουλος
εικόνα αρχείου

Ο Τάσος Κούγκουλος κολυμπώντας στα 50μ ύπτιο, πέτυχε χρόνο 25.19″ και πήρε το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Ο Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής, Τάσος Κούγκουλος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟA), έγινε ο τέταρτος Έλληνας κολυμβητής διαχρονικά, που κατάφερε να “κατέβει” τα 52.80” στα 100 πεταλούδα, στην προχθεσινή ημέρα των Διεθνών Κολυμβητικών Αγώνων “ΦΑΡΟΣ ΕΛΕΝΑ ΣΑΙΡΗ 2024” που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, πέτυχε χρόνο 52:71″ κάνοντας ατομικό ρεκόρ.. Το 52.71” είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος. Να θυμίσουμε ότι ο Σωτήρης Πάστρας με 52.41 έχει την επίδοση που αποτελεί το πανελλήνιο ρεκόρ από το 2008.

Έπιασε και το όριο για το Ευρωπαίκή Πρωτάθλημα

στα 50μ ύπτιο ο Τάσος Κούγκουλος

Να θυμίσουμε ότι την πρώτη ημέρα της διεθνούς διοργάνωσης «Φάρος – Έλενα Σαΐρη» και συγκεκριμένα στα προκριματικά του αγωνίσματος των 50 μ. ύπτιο, ο αθλητής του ΝΟΑ κολύμπησε σε χρόνο 25.19, πιάνοντας το όριο (25.41) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πληροφορίες από evrosnews,sportsaddict.