Πρωταθλητές Έβρου οι μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Πρωταθλητές Έβρου οι μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Πρωταθλήτρια Έβρου ανακηρύχθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2023–2024, οι μαθητές σήκωσαν το κύπελλο γεμάτοι χαμόγελο. Η διευθύντρια του σχολείο, με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους μαθητές.

Σήμερα γιορτάζουμε την επιτυχία της ομάδας του σχολείου μας, η οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Έβρου στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2023 – 2024 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικότητας. Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά μας, τους προπονητές τους  Δημήτρη Παντίρη και Δημήτρη Μπαξεβανίδη, καθώς και τις οικογένειες τους που συνέβαλλαν σ αυτήν την επιτυχία. Η νίκη αυτή είναι μια απόδειξη του ταλέντου και της ικανότητας των παιδιών μας. 

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανη για την ομάδα και το πως εκπροσώπησαν το σχολείο μας. Έδειξαν ήθος, αθλητικό πνεύμα, σεβασμό προς τους αντιπάλους τους και πάθος για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι αυτή η επιτυχία θα εμπνεύσει πολλούς μαθητές να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να πετύχουν τους στόχους τους“, αναφέρει η διευθύντρια του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης Βασιλική Καλαμάρη.