Αλεξανδρούπολη: Tέλος εποχής για το γυράδικο “ο Τάκης”

Αλεξανδρούπολη τέλος εποχής για το γυράδικο "ο Τάκης"

Πάνω από 40 χρόνια συντρόφευσε τους Αλεξανδρουπολίτες, γενιές και γενιές μεγάλωσαν από τον “Τάκη”, αξέχαστα βραδιά με παρέες στον “Τάκη” αλλά και ως μικρά παιδιά να τρώμε με τους γονείς μας. Τα χρόνια πέρασαν, το γυράδικο «Ο Τάκης» ρίχνει αυλαία. “Σας ενημερώνουμε ότι το πλήρωμα του χρόνου για το γυράδικο Ο Τάκης έφτασε,” αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι που μας υποδεχόταν και μας φρόντιζε, Ο κύριος Τάκης και η κυρία Πόπη, ήρθε η ώρα να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την ζωή τους.

Η ανακοίνωση τους:

«ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι το πλήρωμα του χρόνου για το γυράδικο “Ο Τάκης” έφτασε. Μετά από 40 χρόνια, ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και όσο κι αν μας στεναχωρεί, είμαστε χαρούμενοι για όσα ζήσαμε κι όσα έρχονται!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσων ετών. Σημαίνει πολλά για εμάς η αγάπη που μας δείξατε διαχρονικά, όπως και η στήριξη ακόμα και σε δύσκολες εποχές. Μέσα σε αυτό τον μικρό χώρο μεγάλωσαν γενιές, χτίστηκαν σχέσεις, συναντήθηκαν δρόμοι, γράφτηκαν ιστορίες, άλλαξαν ζωές- όπως και οι δικές μας. Σας νιώθουμε όλους σαν μια μεγάλη οικογένεια και κρατάμε τις αναμνήσεις στην καρδιά μας. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Στέλνουμε ευχαριστίες στο δίκτυο των προμηθευτών μας για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία. Καλή δύναμη στον καθημερινό αγώνα σας.

Και πάνω απ’ όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας για τη βοήθεια που προσέφεραν και το κίνητρο που μας έδωσαν για να προχωρήσουμε.

Η επιχείρηση θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση κι ευχόμαστε καλές δουλειές σε αυτούς που αναλαμβάνουν.

Θα μας λείψετε αλλά ελπίζουμε αυτή η ειλικρινής σχέση που αναπτύξαμε όλες αυτές τις δεκαετίες να συνεχιστεί και εκτός μαγαζιού, στα ίδια μέρη που εννοείται πως θα ξαναβρεθούμε…

Με εκτίμηση, Τάκης και Πόπη».