Έχασε την “μάχη” για τη ζωή ο εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης που είχε πέσει από το απορριμματοφόρο στο χώρο του Νοσοκομείου

Έχασε την "μάχη" για τη ζωή ο εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης που είχε πέσει από το απορριμματοφόρο στο χώρο του Νοσοκομείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο συνάδελφός τους, συμβασιούχος εργαζόμενος του Δήμου, που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση απορριμματοφόρου στις 2/1/2024 στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κατέληξε χθες το απόγευμα της Δευτέρας μετά από μάχη που έδινε στο Νοσοκομείο.

Η κηδεία του θα γίνει στην εκκλησία της Νέας Χηλής την Τετάρτη 13/3 στις 17:00 το απόγευμα.

Τι συνέβη;

Μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ένας 61χρονος εργαζόμενος της καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης είχε καταρρεύσει εν ώρα εργασίας.

Ο εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, πραγματοποιούσε αποκομιδή σκουπιδιών μέσα στο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όταν ξαφνικά έπεσε από το απορριμματοφόρο, η πρώτες πληροφορίες τότε έλεγαν για εγκεφαλικό.

Οι συνάδελφοι του εργαζομένου της καθαριότητας κάλεσαν άμεσα στα Επείγοντα Περιστατικά, προκειμένου να φτάσει στο σημείο γιατρός για να λάβει τις πρώτες βοήθειες ο 61χρονος εργαζόμενος. 

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών τους απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί… και πως έπρεπε να καλέσουν το 166 ώστε να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. 

Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΑ, καθώς η διακομιδή έγινε με ασθενοφόρο που ερχόταν από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης γιατί ήταν το μόνο διαθέσιμο.

Ο 61χρονος εργαζόμενος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!