Προσωρινή λύση στη στέγαση πυρόπληκτων οικογενειών στην Αλεξανδρούπολη δίνει ο ΔΕΣΦΑ

Προσωρινή λύση στη στέγαση πυρόπληκτων οικογενειών στην Αλεξανδρούπολη δίνει ο ΔΕΣΦΑ
EUROKINISSI

Στη δωρεά 4 προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων, προκειμένου να στεγαστούν προσωρινά 4 οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές προχωρά ο ΔΕΣΦΑ.

Το ποσό της συγκεκριμένης δωρεάς του ΔΕΣΦΑ με αποδέκτη το Δήμο Αλεξανδρούπολης φτάνει τα 77.872 ευρώ, περιλαμβανομένης της αξίας του συνόλου των οικίσκων, καθώς και κάθε σχετικής αμοιβής ή δαπάνης του προμηθευτή για την κατασκευή, πώληση, μεταφορά, τοποθέτηση και παράδοσή τους σε πλήρη λειτουργία.

Οι οικισμοί θα είναι πλήρως εξοπλισμένοι ηλεκτρολογικά, θα έχουν ολοκληρωμένο μπάνιο, αποτελούμενο από είδη υγιεινής και ολοκληρωμένη υδραυλική εγκατάσταση, η οποία συμπεριλαμβάνει ντουζιέρα, θερμοσίφωνα 60 λίτρων, νιπτήρα, καζανάκι και όλα τα συναφή.

Επιπλέον, θα υπάρχει κουζίνα αποτελούμενη από πάγκο κουζίνας, ανοξείδωτο νεροχύτη, ντουλάπια πάνω και κάτω διαζώματος για αποθηκευτικό χώρο και απορροφητήρα εξαερισμού. Στον εξοπλισμό, συμπεριλαμβάνεται κλιματιστικό σώμα 12.000Btu/h (ψύξη & θέρμανση) ενεργειακής κλάσης Α inverter. 

Πηγή: energypress