Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Αλεξανδρούπολη νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό

Το δυστύχημα με θύμα ένα 15χρονο παιδί έχει συνταράξει την Αλεξανδρούπολη. Ο ανήλικος βρέθηκε στο κενό, μπροστά στα μάτια του πατέρα του… Ο πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. 

Μια άτυχη στιγμή στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο παιδί στην Αλεξανδρούπολη. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία , το παιδί που είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας 5 ορόφων, με τον πατέρα του, για να φτιάξουν μία κεραία, βρέθηκε στο κενό από τον φωταγωγό (σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε και έπεσε). Στο σημείο επικράτησε πανικός. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις αρχές και το ΕΚΑΒ για την ανάσυρση του παιδιού, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

O 15χρονος σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου (16.03.2024) στην Αλεξανδρούπολη. Το άτυχο παιδί εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας που έμεναν, όταν κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν και επίσημα, έχασε την ζωή του. Δυστυχώς το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει: «είναι μια τραγωδία. Από ότι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού!