Έβρος: Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ στον δήμο Σουφλίου για έργα αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές

Χρηματοδότηση στον δήμο Σουφλίου για έργα αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές
εικόνα αρχείου

Έκτακτη χρηματοδότηση προς τον Δήμο Σουφλίου, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, για παρεμβάσεις αποκατάστασης στις υποδομές και στα δίκτυα ύδρευσης που προκλήθηκαν από ακραία φαινόμενα.

Ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, συναντήθηκε με τους κατοίκους του Μεγάλου Δερείου και της Σιδηρούς από κοινού με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλακίκο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική με τη χθεσινή επίσκεψη ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, ο κ. Τριαντόπουλος συζήτησε διεξοδικά με τους κατοίκους θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και μελλοντικές χρηματοδοτήσεις για παρεμβάσεις και έργα που σχετίζονται με την βελτίωση των υποδομών από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν στο παρελθόν την περιοχή του Δήμου Σουφλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Καλακίκο: «ο υφυπουργός από την πρώτη στιγμή των ακραίων φυσικών καταστροφών έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχόμενες χρηματοδοτήσεις αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, αλλά ταυτόχρονα και από την διαρκή φυσική του παρουσία και διαμονή του στην περιοχή μας για την επίβλεψη και των συντονισμό των διαδικασιών».