Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη στην Αλεξανδρούπολη. “Λύγισαν” οι γονείς και ο Μητροπολίτης Άνθιμος «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή»

Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη στην Αλεξανδρούπολη

Συντετριμμένοι οι γονείς του Γιάννη “λύγισαν” κατά την εξόδιο ακολουθία. Απέραντη θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Σε θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία, για τον τραγικό χαμό του 15χρονου Γιάννη , που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον φωταγωγό πολυκατοικίας, το πρωί του Σαββάτου.

Αυτή την ώρα οδηγείται στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένοι οι γονείς λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι “είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή” αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου, είναι ιερέας.

“Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν” φώναξαν οι συγγενείς του, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

15χρονος κηδεια

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο 15χρονος φαίνεται ότι εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, ο 15χρονος επιχείρησε να βγάλει μία φωτογραφία και έκανε το μοιραίο λάθος να πατήσει πάνω στο τζάμι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και ο νεαρός βρέθηκε στο κενό.

Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο 15χρονος είχε γιορτάσει την προηγούμενη μέρα τα γενέθλιά του. Την πτώση του 15χρονου είδε ο πατέρας του, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.