Αλεξανδρούπολη: Παραδόθηκε στους πολίτες ένας από τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης

Αλεξανδρούπολη παραδόθηκε στους πολίτες ένας από τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης
naitidis giannis

Η Αλεξανδρούπολη, μια ήρεμη πόλη, που οι πολίτες μετακινούνται συνήθως με το πόδια στις δουλειές τους αλλά και στις βόλτες τους, μια πόλη γεμάτο πεζούς. Η Αλεξανδρούπολη αλλάζει προς το καλύτερο, δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα των πολιτών της.

Ένα από τα έργα που γίνονται στην πόλη μας των τελευταίο καιρό, είναι ο πεζόδρομος Κουντουριώτη από την οδό Β. Αλεξάνδρου έως την Εμπορίου, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2 μήνες εργασιών και παραδόθηκε στους πολίτες.  Οι κάτοικοι αλλά και τουρίστες της πόλης, πλέον θα μπορούν απολαμβάνουν τη βόλτα τους, σε έναν από τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης.

Μάλιστα οι καταστηματάρχες δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για τη νέα εικόνα και μορφή της οδού Κουντουριώτη, αφού αναβαθμίζεται όλη η περιοχή στο κέντρο της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο: «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Αλεξανδρούπολης», περιλάμβανε ανάπλαση της περιοχής, αντικατάσταση οδοφωτισμού, δενδροφύτευση, δημιουργία χώρου, προσβάσιμου για όλες τις κατηγορίες κατοίκων και επισκεπτών της πόλης (ράμπες και λωρίδες ΑΜΕΑ).