Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Αλεξανδρούπολη μαθήτρια κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση
intime

Μαθήτρια κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να έχει προσαχθεί αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια Λυκείου (το σχολείο δεν το αναφέρουμε για ευνόητους λόγους) συστηματικά -όπως κατήγγειλε- παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος είναι περίπου 45-50 ετών, και επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γεννετήσια αξιοπρέπειά της.

Με τις κατηγορίες της απειλής , της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας (του σχολείου) συνελήφθη ο καθηγητής βιολογίας. 

Ο καθηγητής βιολογίας παρενοχλούσε σεξουαλικά το τελευταίο 4μηνο την μαθήτρια. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε άδεια ήρθε στο σχολείο και προσπάθησε να την πλησιάσει κυνηγώντας την. Η μαθήτρια έτρεξε στο γραφείο της διεύθυνσης για να αποφύγει τον καθηγητή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Στον καθηγητή έγινε προσαγωγή από την ελληνική αστυνομία έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης, η προσαγωγή θα συνεχιστεί ως σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες. Ο καθηγητής πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα είχε ενημερώσει τον δικηγόρο του.

Το κείμενο έχει δεχτεί ανανέωση έπειτα από πληροφορίες