Εντυπωσιακές διακρίσεις για δύο μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Εντυπωσιακές διακρίσεις για δύο μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Την υπερηφάνεια του εκφράζει το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, καθώς δύο μαθητές του σχολείου, Χρήστος και Βασίλης Κολομπρατσίδης, έχουν ξεχωρίσει στον αθλητικό χώρο, κατακτώντας διακρίσεις σε αθλήματα.

“Είμαστε απόλυτα υπερήφανοι για τους εξαιρετικούς μαθητές μας στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, Χρήστο και Βασίλη Κολομπρατσίδη, που έχουν επιτύχει εντυπωσιακές διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα!”.

Ο Χρήστος Κολομπρατσίδης άρχισε την πορεία του στην αντιπτέριση Badminton σε πολύ νεαρή ηλικία και έχει δείξει εξαιρετική δεξιότητα και αφοσίωση. Οι πανελλήνιες διακρίσεις του μιλούν από μόνες τους για το ταλέντο και την αφοσίωσή του.

Ο Βασίλειος Κολομπρατσίδης, από την ηλικία των 6 ετών, έχει κερδίσει αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις στην ενόργανη γυμναστική, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό του ταλέντο και αφοσίωση στο άθλημα.

Με τις επιδόσεις τους σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, καθώς και με τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα, αυτοί οι μαθητές αποτελούν πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για εμάς όλους στο σχολείο!

Συγχαρητήρια σε εσάς και τους προπονητές σας για τις εντυπωσιακές επιδόσεις σας! Συνεχίστε να εκπροσωπείτε το σχολείο μας με τόσο ενθουσιασμό και ταλέντο!”.

Συγκεκριμένα:

Ο Κολομπρατσίδης Χρήστος ξεκίνησε το άθλημα της Αντιπτέρισης Badminton σε ηλικία 9 χρόνων. Μέχρι εκείνη την ηλικία συμμετείχε σε αγώνες Ζίου Ζίτσου και κατέκτησε τη 2η Θέση σε Πανελλήνιους αγώνες στο άθλημα αυτό. Κατόπιν ασχολήθηκε με το άθλημα της Αντιπτέρισης.

Πανελλήνιες Διακρίσεις:
Ιούνιος 2018, χάλκινο στην κατηγορία Κ13 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης, στο άθλημα Διπλό Αγοριών με συμπαίκτη του τον Αλέξανδρο Βραχιώλια.
Μάιος 2019 χάλκινο στην κατηγορία Κ15 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αθήνας Πεύκης, στο άθλημα Διπλό Αγοριών με συμπαίκτη του τον Βασίλη Κολομπρατσίδη.
Απρίλιος 2023 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΕΝ ΕΦΒΩΝ στον Βόλο 3 χάλκινα στο Μονό Ανδρών, Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του Βραχιώλια Αλέξανδρο, στο Διπλό Μικτό με συμπαίκτρια τη Γκαμπαράεβα Μαρία.
Μάιος 2023 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 στη Λιβαδειά χρυσό στο Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του Βραχιώλια Αλέξανδρο.
Μάιος 2023 ασημένιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Λυκείων στη Θεσσαλονίκη, στο άθλημα Διπλό Αγοριών με συμπαίκτη του τον Βασίλη Κολομπρατσίδη.
Αύγουστος 2023 Πάζαρτζικ Διεθνές Βουλγαρίας κ19, 8άδα στο Διπλό Ανδρών, 16άδα στο Μονό Ανδρών.
Φεβρουάριος 2024 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΕΝ ΕΦΗΒΩΝ στην Πορταριά Χρυσό στο Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του τον Βραχιώλια Αλέξανδρο.
Απρίλιος 2024 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Σιδηρόκαστρο χρυσό στο Διπλό Μικτό με συμπαίκτρια τη Κασάπη Μαρία και χάλκινο στο Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του τον Βραχιώλια Ιωάννη.
Απρίλιος 2024 κάλεσμα στην Εθνική Ομάδα για τη συμμετοχή του στο Διεθνές της Κύπρου.

Κολομπρατσίδης Βασίλειος

Πανελλήνιές Διακρίσεις:
Από την ηλικία των 6 χρόνων ήταν αθλητής της ενόργανης με πανελλήνιες διακρίσεις
2014 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Μίκρα Θεσσαλονίκης χάλκινο στο ομαδικό
5/2014 Τριεθνές Πρωτάθλημα (Εθνικές Ομάδες με Βουλγαρία και Τουρκία) στην Τουρκία χάλκινο στο ομαδικό
6/2015 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Μίκρα Θεσσαλονίκης Χάλκινο στον ίππο με λαβές και χάλκινο στους κρίκους
5/2015 Τριεθνές Πρωτάθλημα (Εθνικές Ομάδες με Βουλγαρία και Τουρκία) στην Αλεξανδρούπολη ασημένιο στον ίππο με λαβές χάλκινο στο ομαδικό
5/2016 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Μίκρα Θεσσαλονίκης Χάλκινο στους κρίκους και χάλκινο στον ίππο με λαβές
Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Αντιπτέριση – Badminton
Μάιος 2019 χάλκινο στην κατηγορία Κ15 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αθήνας στην Πεύκη, στο άθλημα Διπλό Αγοριών με συμπαίκτη του τον Χρήστο Κολομπρατσίδη.
Απρίλιος 2023 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΕΝ ΕΦΗΒΩΝ στον Βόλο χάλκινο στο Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του τον Βραχιώλια Δημήτριο.
Μάιος 2023 ασημένιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Λυκείων στη Θεσσαλονίκη, στο άθλημα Διπλό Αγοριών με συμπαίκτη του τον Χρήστο Κολομπρατσίδη.
Απρίλιος 2024 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19 Σιδηρόκαστρο χάλκινο στο Διπλό Ανδρών με συμπαίκτη του Βραχιώλια Δημήτρη.