Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει 200 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει 200 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, διένειμαν δέματα με δυόμισι τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στρώνοντας το πασχαλινό τραπέζι σε 200 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”, που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «βρισκόμαστε με τον Σεβασμιώτατο δίπλα σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες, πλησίον σε κάθε νοικοκυριό που δυσκολεύεται στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Στην οποιαδήποτε προσπάθεια ανακούφισης του συνανθρώπου μας, απαιτείται η συστράτευση όλων των δυνάμεων κοινωνικής προσφοράς. Αν θέλουμε να κτίσουμε ένα μέλλον με παιδιά και νέους, οφείλουμε να στηρίξουμε τις ανάγκες τους ιδιαίτερα σε  ακριτικές γωνιές της Ελλάδος μας. Σας μεταφέρω την αγάπη, το αμέριστο ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου και τις ευχές για Καλή Ανάσταση!».

Τις  ευχαριστίες του εξέφρασε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην  Eurobank και στην εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την αγάπη, την διαρκή στήριξη και προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα σε νέες οικογένειες, σε γονείς με νεογέννητα παιδιά».

Αναφορικά οι ακριτικές περιοχές, όπου εκατοντάδες νέες οικογένειες, έλαβαν την υποστήριξη είναι: η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή, η Κω, η Νίσυρος, η Κάσος,  οι Φούρνοι, οι Λειψοί, η Αστυπάλαια, ο Άγιος Ευστράτιος, η Σαμοθράκη, η Κάρπαθος,  τα Ψαρά, η Χάλκη, η Κάλυμνος, η Μυτιλήνη, η Καλλονή Λέσβου, η Σάμος, και οι Οινούσσες.