Αποκλειστικό EvrosTaNea: Έρχεται ο Πρωθυπουργός στην Αλεξανδρούπολη

Αποκλειστικό EvrosTaNea έρχεται ο Πρωθυπουργός στην Αλεξανδρούπολη

Μεγαλειώδης μαθητική και στρατιωτική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 14/5 στην παραλιακή οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου και ώρα 12:30, για την επέτειο απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 14 Μαίου, ημέρα που η πόλη μας εορτάζει τα “Ελευθέρια” την επέτειο απελευθέρωσης της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “evrostanea”, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη για να τιμήσουν την εορτή της πόλης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί και στην τελετή αναγόρευσης του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστιανιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεωργίου σε επίτιμο δημότη Αλεξανδρούπολης από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, στο χώρο της Αποθήκης Νο 2 στο λιμάνι της πόλης και ώρα 19:45 (υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει για νωρίτερα η ώρα)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί και την Κομοτηνή ανήμερα των Ελευθερίων (Τρίτη 14 Μαΐου), με αφορμή τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση.