Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης: Κατέκτησε την 4η θέση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης Κατέκτησε την 4η θέση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Με καταπληκτικά αποτελέσματα γυρνάνε οι αθλητές και αθλήτριες του Έβρου. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης κατάφερε και κατέκτησε την 4η θέση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών, γράφοντας ξανά ιστορία για τις επιδόσεις του.

Οι αγώνες για το Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19/5/2024. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 18 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, οι αθλητές – αθλήτριες του “ΝΟΑ” σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, συμμετείχαν σε μικρούς και μεγάλους τελικούς και αποκόμισαν συνολικά 8 μετάλλια!!! 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης κατάφερε να κερδίσει την 4η ΘΕΣΗ στη συνολική κατάταξη, να είναι 1ος Περιφερειακός Όμιλος και 1ος Όμιλος εκτός Αθηνών.

Τα μετάλλια

Χρυσό

ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ στα αγωνίσματα 200μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ και 400μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ.

Ασημένιο

ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ στο αγώνισμα 200μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Χάλκινο

ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ στο αγώνισμα 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ στο αγώνισμα 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ, ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ στο αγώνισμα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΖΑΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ στο αγώνισμα 200μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4*100μ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ με τους: ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Σε ανακοίνωση του ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης επισημαίνει:

“Με τις επιδόσεις αυτές, ο ΝΟΑ έρχεται για ακόμα μία φορά να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για μία ομάδα πρότυπο, να αποδείξει την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στα Τμήματά του και ιδιαίτερα στο Τμήμα Κολύμβησης της OPEN Κατηγορίας, καθώς μία από τις βασικές μας πεποιθήσεις είναι ότι η κολύμβηση δεν τελειώνει στις εφηβικές ηλικίες, αντιθέτως μπορεί και πρέπει να συνεχίσει και μετά.

Σημαντικός παράγοντας για τις επιδόσεις των αθλητών μας αποτελούν και οι άριστες συνθήκες προπόνησης οι οποίες είναι αξιοζήλευτες από πολλές ομάδες των Αθηνών και όχι μόνο, συνθήκες που με αρωγό τον Δήμο Αλεξανδρούπολης διατηρούνται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και τους ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια και επίτευξη των επόμενων στόχων τους.

Έπεται συνέχεια με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων AGE GROUP , Προ-αγωνιστικών και ΜΙΝΙ κατηγοριών καθώς και με το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ όπου ο ΝΟΑ θα έχει σημαντική εκπροσώπηση”.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι:

ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΖΑΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ

MERIZAJ NIKOL

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

ΚΑΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΦΛΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΣΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

τους οποίους συνόδευσε ο προπονητής του Τμήματος κ. ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τον προπονητή! Πάντα επιτυχίες ευχόμαστε!