Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρωμα στην Αλεξανδρούπολη: 11 συλλήψεις με έναν από τους συλληφθέντες να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

μαχαίρωμα στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 11 ημεδαποί μετά από αιματηρή συμπλοκή σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης και οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. 

Συνελήφθησαν την Κυριακή 26/5/2024 στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης 11 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον ο ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Αναλυτικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οι νεαροί δράστες λόγω προσωπικών διαφορών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο από αυτούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύονται. Το αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής είναι ένας νεαρός τραυματίας από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ένας άλλος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι.

Έπειτα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης επιτεύχθηκε η ταυτοποίηση και η άμεση σύλληψη 11 συμμετεχόντων στη συμπλοκή, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε κατά την προανακριτική έρευνα, κατά την διάρκεια της συμπλοκής ο ένας εκ των συλληφθέντων δραστών τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον έναν εκ των νοσηλευόμενων ημεδαπών χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.