Κόμμα Νίκη: “Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη”

Δημήτρης Νατσιός

«Η Νίκη πρέπει δυναμώσει κι άλλο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουμε κόμμα εξουσίας, διότι είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση.

Έπειτα πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα μεγάλα προβλήματα, όπως η ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες», κατηγορώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για «ομολογία ανικανότητας», με αφορμή την πρόσφατη επιστολή του πρωθυπουργού στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Επίσης, σημείωσε ότι «ένα ακόμη πρόβλημα είναι η παιδεία», για αυτό, όπως είπε, «το σύνθημα της Νίκης, ‘θέλουμε παιδιά και παιδεία’ το έχουμε πάντοτε πολύ ψηλά, διότι σήμερα έχουμε μέσα στα σχολεία μας τα άθεα γράμματα». Ακόμη, ανέφερε ότι «η Νίκη κάνει κοινοβουλευτικό έργο με παρρησία, σθένος και ιερή προσήλωση για το καλό του λαού μας».

Ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας για την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «υπάρχει μία συνθήκη της Βιέννης του 1958, που την έχει αποδεχθεί η Ελλάδα και η οποία παρακολουθεί το δίκαιο των συνθηκών. Αυτή η συνθήκη λέει, ότι αν σε μία συνθήκη το ένα από τα δύο συμβαλλόμενα παραβιάζει καταφανώς και ουσιωδώς την συνθήκη που υπογράφει, δηλαδή τις Πρέσπες, τότε έχει δικαίωμα το άλλο συμβαλλόμενο μέρος να την καταργήσει».

Αναφερόμενος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, επεσήμανε ότι «Έλληνες βουλευτές υπέγραφαν επίσημα και κοινοβουλευτικά την μεγάλη αμαρτία που διέπραξε το ελληνικό κράτος».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Δημήτρης Νατσιός είπε ότι «πλέον, τι Μητσοτάκης, τι Κασσελάκης, δεν υπάρχει καμία διαφορά» και κάλεσε τον ελληνικό λαό «να εμπιστευτεί την Νίκη, γιατί είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη».

Στο μεταξύ, μιλώντας για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, είπε ότι «πήραμε τους πανάξιους υποψηφίους των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και έχω πει σε όλους ότι ο ερχομός τους στη Νίκη, εκτός από τιμή και καμάρι για εμάς, είναι η αρχή μιας σπουδαίας πορείας, διότι η Νίκη έχει μέλλον».