Πρώτο το 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης!

Πρώτο το 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Το 1ο Γυμνάσιο και το Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης είναι τα δύο σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Η εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024», Κατηγορία: Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28.05.2024 στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» υλοποιείται για μία ακόμη σχολική χρονιά, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης και της «Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ)» στα σχολεία του Δήμου μας.

Τις πρώτες δύο θέσεις, κατέλαβαν τα σχολεία:
1ο Βραβείο: 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

2ο Βραβείο: Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Κ.) & Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.Γυ.-Λ) Αλεξανδρούπολης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τα Γυμνάσια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τα οποία συμμετείχαν στο σύνολό τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, επιβραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα δύο που διακρίθηκαν δόθηκαν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.