Το χωριό στον Έβρο που οι κάτοικοι ψήφισαν σε εκκλησία

Το χωριό στον Έβρο που οι κάτοικοι ψήφισαν σε εκκλησία

Στον Τρίγωνο – Κυπρίνος στον Έβρο έγινε ρεκόρ προσέλευσης, με τους κατοίκους να ψηφίζουν σε… εκκλησία!

Ο Μανώλης Χατζηπαναγιώτης είναι αντιδήμαρχος, εκεί όπου οι κάτοικοι ψήφισαν για τις ευρωεκλογές σε εκκλησία, μάλιστα, φέτος κατέγραψαν ρεκόρ προσέλευσης.

Ο λόγος; για το Τρίγωνο – Κυπρίνος στον Έβρο, όπου φέτος ψήφισαν όλοι οι κάτοικοι, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 100% η προσέλευση.

Τι είπε ο αντιδήμαρχος

«Είχα πει στον δικαστικό πως όσα είναι στα ψηφοδέλτια, τόσα να είναι και τα κεριά. Τελικά, είχαμε ρεκόρ προσέλευσης, 21 άτομα. Την προηγούμενη φορά είχαμε μέχρι 18, αλλά χθες είχαμε ρεκόρ με 21 άτομα» είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος κ. Χατζηπαναγιώτης.

«Ενώ είχε παντού αποχή, ίσως τράβηξε πως έγινε ένα εικονικό τμήμα μέσα στην εκκλησία. Ήρθαν όλοι και ψήφισαν», συνέχισε.

«Εγώ από την πρώτη στιγμή κάνω ένα κάλεσμα στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές να κάνουμε μία συγκέντρωση στο βορειότερο τμήμα του δήμου Ορεστιάδας και να βάλουμε ένα θέμα το οποίο απασχολεί εδώ και χρόνια την περιοχή» συμπλήρωσε.

«Εμείς προς τις γειτονικές χώρες, εάν πάμε τα μεσογειακά μας προϊόντα, έχουμε μεγάλο δασμό να τα μεταφέρουμε στην Τουρκία, για παράδειγμα. Παρόλα αυτά, έρχεται η ΕΕ και μας βάζει ένα πολύ μεγάλο δασμό που αγγίζει το 70%», διευκρίνισε ως προς το παράπονο των κατοίκων.