Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη γυναίκα του με κατσαβίδι

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη σκότωσε τη γυναίκα του με κατσαβίδι
intime

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η γυναικοκτονία που εξελίχθηκε στην Αλεξανδρούπολη , σήμερα το πρωί 9:00 πμ. της Παρασκευής (21/6/24).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 80χρονος άντρας πήρε το κατσαβίδι και δολοφόνησε την 73χρονη σύζυγό του, με 12 μαχαιρώματα – χτυπήματα.

Οι αρχές, ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, οι οποίοι άκουσαν φασαρία από τα κατοικίδια ζώα του ζευγαριού, με αναφορές από τους γείτονες να λένε ότι 80χρονος δολοφόνος, φωνάζε από το μπαλκόνι «σκότωσα την γυναίκα μου»!

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο που κλήθηκε, βρήκε την 73χρονη γυναίκα δολοφονημένη στην γεμάτη κουζίνα από αίματα και τον 80χρονο σύζυγό να είναι δίπλα. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ήπιε χλωρίνη για να “αυτοκτονήσει”.

Στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα.