Έρχεται το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου 2024, η καρδιά της νεολαίας και όχι μόνο, θα χτυπά δυνατά στο Τυχερό του Έβρου, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 21ο Φεστιβάλ Νεολαίας. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο με pop, rock και νεανική μουσική, ενώ θα πλαισιώνεται από καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μια ιδιαίτερη παραδοσιακή βραδιά αφιερωμένη στην Κρήτη και τον Πόντο θα προσθέσει μια ξεχωριστή νότα στο φεστιβάλ, φέρνοντας κοντά τις παραδόσεις και τους ήχους από δύο σημαντικές περιοχές της Ελλάδας. Η λίμνη Τυχερού θα ζωντανέψει από νωρίς το πρωί με πολλές παράλληλες δράσεις, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ημερήσιες δραστηριότητες, ενώ το βράδυ θα μπορούν να απολαύσουν μουσικές συναυλίες και after DJ parties κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η λίμνη, η νεολαία, η μουσική και το Τυχερό συνδυάζονται φέτος για να δημιουργήσουν ένα φανταστικό τριήμερο γεμάτο ήχους, χορό και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. Η νεολαία του Τυχερού σας προσκαλεί και σας περιμένει όλους στο 21ο Φεστιβάλ Νεολαίας, στις 5, 6 και 7 Ιουλίου 2024, για να ζήσουμε μαζί αυτή την εκπληκτική πολιτιστική γιορτή!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: Παρασκευή 5 Ιουλίου: Μεγάλη παραδοσιακή βραδιά αφιερωμένη στην Κρήτη και στον Πόντο με τους Νίκο Ζωϊδάκη και Δημήτρη Καρασαββίδη. Σάββατο 6 Ιουλίου: Ρυθμοί pop και rock κυριαρχούν με τους Κατερίνα Στικούδη, Kings και Παναγιώτη Δοβρή & οι Εκτός Σχεδίου. Κυριακή 7 Ιουλίου: Συνεχίζουμε με νεανική μουσική και άφθονο χορό με Θραξ Πανκc, Γεωργία Νταγάκη και Astron.