Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο 16χρονος Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Ντούμας

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο 16χρονος Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Ντούμας

Τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό του Έβρου, ο Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής Βαγγέλης Ντούμας!, πηγαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σε ηλικία μόλις 16 ετών! 

Ο 16χρονος Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής Βαγγέλης Ντούμας, γίνεται ο νεότερος αθλητής από την Θράκη που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο νεαρότερος της ελληνικής αποστολής (σε όλα τα αθλήματα), που θα δώσει το «παρών» στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στη Γαλλία. Ο 16χρονος κολυμβητής Βαγγέλης Ντούμας μετά την επίδοση του στο τουρνουά Ακρόπολις, με 1:00.66, παραμένει ο ταχύτερος Έλληνας στα 100μ. πρόσθιο, και εξασφάλισε την παρουσία του στην 4Χ100μ. μεικτή ομαδική mixed.

Ο Ντούμας ξεκίνησε από τον ΟΦΘΑλεξανδρουπολης και τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό ο οποίος προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έκλεισε ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας! Ο 16χρονος πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού θα είναι, έτσι, ο νεαρότερος της ελληνικής αποστολής (σε όλα τα αθλήματα), που θα δώσει το «παρών» στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στη Γαλλία, αυτό το καλοκαίρι. Ο ταλαντούχος κολυμβητής του Θρύλου, παρά τη νεαρή ηλικία του, παρέμεινε ο ταχύτερος Έλληνας στα 100μ πρόσθιο, αφού στο πρόσφατο τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε φανταστική κούρσα και πέτυχε επίδοση 1:00.66, με την οποία εξασφάλισε την παρουσία του στην 4×100μ μεικτή ομαδική mixed».

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον αθλητή μας, περήφανος ο Έβρος που βλέπει το δικό του παιδί να τα καταφέρνει!