Αλεξανδρούπολη: Λόγω αυξημένης κίνησης ανοιχτά μέχρι τις 9.30 μ.μ τα Εμπορικά καταστήματα

Αλεξανδρούπολη εμπορικά καταστήματα

Λόγω της θερινής περιόδου και της αύξησης της τουριστικής κίνησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου τροποποιεί το πρόγραμμα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Έτσι τα καταστήματα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 6.30 μ.μ μέχρι και τις 9.30 μ.μ.

«Τα μηνύματα που παίρνουμε τα τελευταία χρόνια  εφαρμόζοντας αυτό το μέτρο είναι ιδιαίτερα  θετικά καθώς εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο ,επισκέπτες και ντόπιους ,εξυπηρετεί  τους επαγγελματίες και με αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πιο παραγωγικό ωράριο καταστημάτων», σχολίασε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Κασαπίδης. Ωστόσο όπως υπογράμμισε, «ακόμη δεν έχουμε  πάρει ένα ικανοποιητικό βαθμό που μας αναλογεί ως εμπορικά καταστήματα από τους ξένους επισκέπτες, αλλά σίγουρα από αυτές τις παρεμβάσεις, ως Εμπορικός Σύλλογος προσδοκούμε ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα».

Ο κ. Κασαπίδης εκτίμησε ότι ο Ιούνιος ήταν ένας πάρα πολύ καλός μήνας για τους επαγγελματίες, «τα μηνύματα που  πήραμε ήταν θετικά», είπε, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον  αφορά την  εκπτωτική περίοδο η οποία ξεκινά την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει  μέχρι τέλος του μήνα και κάλεσε τους καταναλωτές να κάνουν την έρευνα τους και να προτιμήσουν τις μικρές επιχειρήσεις.

Αναφερόμενος στην διοργάνωση της 11ης Λευκής νύχτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου και  πλέον έχει  γίνει θεσμός καθώς ξεπέρασε τα όρια της Περιφέρειας ΑΜΘ, την χαρακτήρισε ως ορόσημο του καλοκαιριού.

ΕΡΤ