Μαθητής του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Μαθητής του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Ο Μαθητής από την Αλεξανδρούπολη, επιλέχθηκε ως φοιτητής με πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια (UPENN) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατέκτησε ο μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Δελιακίδης, ύστερα από ένα σερί επιτυχιών σε διαγωνισμούς, συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Επιστημόνων και στην απόκτηση Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας στην ηλικία των 16 χρόνων.

Ο νεαρός μαθητής πέρασε μετά από εξετάσεις στο Αμερικανικό Σύστημα Εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, που είναι η επιλογή του στο τμήμα Electrical Engineering and Applied Sciences του Πανεπιστημίου UPENN με πλήρη υποτροφία στη διάρκεια των σπουδών του. Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια κατατάσσεται ως το 5ο καλύτερο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Είναι ένα από τα πιο επιλεκτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕΛ εύχονται θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Δελιακίδη καθώς μετά από μεγάλες προσπάθειες και υπομονή οι κόποι του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Ένα αποτέλεσμα υπομονής και επιμονής, αρετές που πάντα με κάποιο τρόπο , σε κάποιο χρόνο ανταμείβονται. Συγχαρητήρια Δημήτρη και καλή επιτυχία στο δρόμο που θα ακολουθήσεις! Θερμά συγχαρητήρια».