“Η Δύναμη του Ονείρου” με τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο Δήμο Διδυμοτείχου – Ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε κοντά στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου

“Η Δύναμη του Ονείρου” με τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο Δήμο Διδυμοτείχου – Ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε κοντά στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Στον Έβρο βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης στο πλαίσιο ενός εγχειρήματος που γίνεται με σκοπό την έμπνευση των νέων για την επίτευξη των στόχων τους. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου ο γνωστός Ολυμπιονίκης επισκέπτεται σχολεία σε ακριτικά μέρη της Ελλάδας, ώστε να συζητήσει μαζί τους για την «Δύναμη του Ονείρου» που μπορεί να γίνει ο κινητήριος μοχλός για την επίτευξη κάθε στόχου παρά τις φαινομενικά αντίξοες συνθήκες.

Όλα ξεκίνησαν όπως ο ίδιος αναφέρει από ένα εξώφυλλο στην επίσημη εφημερίδα της Ολυμπιακής επιτροπής, όπου απεικονίζονταν ο Έλληνας – νεότερος Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής με τον τίτλο «η Δύναμη του Ονείρου» λέξεις κλειδιά που αποτέλεσαν και την ιδέα να ξεκινήσει το ταξίδι αυτό. Ο κ. Μελισσανίδης δήλωσε ότι πέρα από τα 28 σημεία που θα επισκεφθούν φέτος σε όλη την Ελλάδα σκοπεύουν να βγάλουν την “Δύναμη του Ονείρου” και εκτός συνόρων σε χώρες της Ευρώπης όπου υπάρχει Ελληνισμός ακόμη και στην Τασμανία που ήδη έχει δρομολογηθεί.

Το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και απευθύνεται σε μητέρες με παιδιά είτε μόνες , είτε κακοποιημένες άλλα και σε παιδιά και φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες με προτίμηση όσα φοιτούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

“Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σήμερα στο Τυχερό του Έβρου και έθεσαν πολλά δύσκολα ερωτήματα που προσπάθησαν να απαντήσω”, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο κ. Μελισσανίδης. Αναφέρθηκε και στο θέμα του bulling και της ανοχής της διαφορετικότητας επισημαίνοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να μοιάζουμε όλοι μεταξύ μας αλλά πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο όπως θέλουμε να μας σέβονται οι άλλοι, επισήμανε.

Πηγή: ΕΡΤ