Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών

Βελόπουλος ο πρωθυπουργός να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών
ΙΝΤΙΜΕ

«Ο φιλοσκοπιανός κ. Μητσοτάκης, γιατί διατήρησε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τώρα που εκλέχτηκε το VMRO γνωστό για τους σωβινιστικούς του στόχους (διεκδικούν Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Θερμαϊκό Κόλπο κι όλα αυτά), ήρθε η ώρα να αναλάβει την ευθύνη του: Να σταματήσει να είναι φιλοσκοπιανός και να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αλλιώς για ακόμα μια φορά θα είναι φιλοσκοπιανός».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, δήλωσε ότι «σήμερα από το πρωί βρέθηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης στις αγορές της Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα των ευρωεκλογών, το μήνυμα του κόσμου που ακούμε εμείς, είναι ένα και μοναδικό: Η Ελλάδα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή εκπροσώπηση: Πατριωτική, λαϊκή, κοινωνική, εθνική. Αυτή η εκπροσώπηση είναι η Ελληνική Λύση, γιατί για εμάς στις 9 Ιουνίου το ραντεβού με το μέλλον λέει ένα πράγμα: Θα κάνουμε την Ελλάδα μεγαλύτερη και τους Έλληνες υπερήφανους».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολιάζοντας δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ανέφερε πως «αποδεικνύει ότι ουσιαστικά στηρίζει τον κ. Μητσοτάκη στις εκλογές που έρχονται» και πως «είναι ωμή παραβίαση στην εκλογική διαδικασία στην χώρα μας» που «ουσιαστικά δημιουργεί πρόπλασμα μειονότητας αλβανικής στην Ελλάδα, οδηγώντας όλους αυτούς με την δήλωσή του προς τη ΝΔ». Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο αυτό «αποδεικνύει, ότι η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις οποιουδήποτε σωβινιστή, μιλιταριστή και γι’ αυτό ο κ. Ράμα, ο οποίος επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι ανεπιθύμητος στην χώρα». Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη επισήμανε ότι «όταν ο εχθρός σου σε στηρίζει, τότε ο λαός σε μαυρίζει».