Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Ευάγγελος Παπατσαρούχας

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Ευάγγελος Παπατσαρούχας

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου, 11 Μαΐου, ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ευάγγελος Παπατσαρούχας.  

Η είδηση του θανάτου του μακροβιότερου, όπως χαρακτηρίζεται δημάρχου της περιοχής, ο οποίος θήτευσε στο τιμόνι του Δήμου για τρεις τετραετίες, την περίοδο 1991-2002, προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία του Διδυμοτείχου.

Σήμερα, Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην δήμαρχο Διδυμοτείχου Ευάγγελο Παπατσαρούχα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Η σορός του  θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό  από τις 10 το πρωί.

Ο σημερινός δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, δήλωσε: «ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας, υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από ένας Δήμαρχος για τον Δήμο μας. Ήταν ένα αγαπητό μέλος της κοινότητάς μας, ο απλός άνθρωπός, ο χαμογελαστός, που όμως προασπίστηκε σθεναρά τα συμφέροντα των πολιτών και που επι Δημαρχίας του τέθηκαν οι βάσεις για ένα καλύτερο Διδυμότειχο. Δεν φοβήθηκε ποτέ να συγκρουστεί με όσους στάθηκαν απέναντί στα συμφέροντα της πόλης και των χωριών μας, όμως με την ευγένειά του, τη ζεστασιά του και το χαμόγελό του, κέρδισε τις καρδιές όλων μας και αφήνει πίσω του μια ανεξίτηλη αποτύπωση στις μνήμες μας».