«Παιδική Εξοχή Μάκρης»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

«Παιδική Εξοχή Μάκρης» ξεκίνησαν οι εγγραφές
εικόνα αρχείου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση του κρατικού προγράμματος «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για το καλοκαίρι του 2024.

Η “Παιδική Εξοχή Μάκρης” για το καλοκαίρι 2024 θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της 750 παιδιά και ΑμεΑ με τους συνοδούς τους, του νομού Έβρου ηλικίας από 6 έως 16 χρονών, αγόρια και κορίτσια, με έτος γέννησης από 01/01.2018 έως 31/12/2008, σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους των εννέα (9) ημερών, από 150 κατασκηνωτές σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.  

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και οι συνοδοί ΑμεΑ μπορούν να προμηθευτούν τα δικαιολογητικά και τα απαιτούμενα έντυπα είτε από το επίσημο site του Δήμου Αλεξανδρούπολης, είτε από τα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας επί της οδού Εθνομαρτύρων 98.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από την κ. Γεωργουσίδου Χριστίνα, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας, έως το αργότερο την 14η Ιουνίου 2024, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση kataskinosimakris@alexpolis.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2552303043.