Επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα

Επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα

Δραματικές είναι οι ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ, η σύγκρουση φτάνει πλέον σε οριακό σημείο, και δεν υπάρχει γυρισμός και ας σβήνει τις αναρτήσεις του ο Κασσελάκης. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα όρια τους και το κόμμα ένα βήμα πριν από τη διάσπαση, και ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός απουσιάζει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη μεταμεσονύχτια ανάρτηση – δήλωση του προς τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε «σταμάτα την υπονόμευση», την οποία λέξη έπειτα διέγραψε σε μια προσπάθεια να σώσει την κατάσταση.

«Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια». Ενώ αρχικώς είχε αναφέρει μέσα στο κείμενο του «σταμάτα την υπονόμευση».

Στην άγρια κόντρα που ξέσπασε, είχε προηγηθεί η δήλωση του Τσίπρα (μέσα από κύκλους του) “Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα.  Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους“, αυτή η δήλωση βγήκε αφού ο κ. Κασσελάκης (μέσα από κύκλους της Κουμουνδούρου) είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν συμβάλει οικονομικά ώστε να βοηθήσει να σωθεί η εφημερίδα ΑΥΓΗ.