ΑΜΘ: Δέχτηκε επίθεση η βουλευτής της ΝΔ

δέχτηκε επίθεση η βουλευτής της ΝΔ

Επίθεση δέχτηκε το πρωί της Κυριακής, μέσα στην εκκλησία, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληλκάρη στην Καβάλα. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα πλησίασε την βουλευτή μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Η γυναίκα με δύναμη χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη, όταν ο ιερέας ανακοίνωσε την παρουσία της βουλευτή στην εκκλησία. Όσοι ήταν παρόντες αποδοκίμασαν την πράξη της γυναίκας.

«Εμφανίστηκε αμέσως η γυναίκα αυτή και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε. Έγινε πολύ γρήγορα. Φώναζε ”έξω, έξω, αίσχος”», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ και σημείωσε πως δεν επιθυμεί την δίωξη της.

Η επίθεση έγινε με αφορμή τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα “ΝΙΚΗ”.

Ανακοίνωση των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά:  Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής.

Ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ: “Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη. Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη”