Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη
intimenews

Το πόθεν έσχες του έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη έχει βρεθεί την τελευταία περίοδο στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλιάδες ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. ευρώ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγο του Τάιλερ Μάκμπεθ ( Οι δανειακές υποχρεώσεις είναι του Τάιλερ, γι’ αυτό και το αναφέρει ο Κασσελάκης).

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές τα εισοδήματα του για το 2023, αν τολμάει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η ΝΔ χρωστά 500 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες.

«Δεν μπορείς να ρωτάς το πόθεν έσχες για έναν ιδιώτη πριν μπει στην πολιτική και να μη ρωτάς το πόθεν έσχες του κυβερνώντος κόμματος που έχει το υψηλότερο χρέος από όλα τα κόμματα στην Ευρώπη και συγχρόνως έχει διαφήμιση στην Google σ’ αυτές τις ευρωεκλογές μεγαλύτερη από κάθε κόμμα στην Ιταλία και την Γερμανία», τόνισε. 

Δείτε αναλυτικά το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη: